Tajne uređenja enterijera
8

Pomoću ovog trika unaprijedite dizajn vašeg kupatila i učinite da djeluje luksuznijim

N. O.
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Julie Sousa, stručnjakinja za dizajn enterijera, na TikToku je otkrila kako pomoću prilično jednostavnog trika možete unaprijediti izgled vlastitog kupatila te učiniti da na prvi pogled djeluje luksuznije.

Mnogi izgled svog kupatila unapređuju raskošnim biljkama i mirisnim svijećama kreirajući opuštajuću atmosferu prostora u kojem provodimo toliko vremena.

Međutim, postoji način da se taj "dašak luksuza" dodatno poboljša, a trik za to podijelila je Julie Sousa, stručnjakinja za dizajn enterijera.

U snimku, Sousa kaže da je jedan od načina da učinite svoje kupatilo luksuznijim tako da ne ostavljate svoje boce šampona, balzama, gelova za tuširanje i drugih preparata u originalnim posudama i umjesto toga kupite neoznačene jednolične boce koje se mogu montirati na zid.

@the_avantgarde #homedecor #decortips #bathroomdecor ♬ Bop - HipHop Beats

"Ovo će maksimizirati prostor i unaprijediti dizajn", savjetuje ona.

U snimku, koji je dobio preko 328.000 lajkova, Sousa je također podijelila da je koristila vodootporne trake za postavljanje boca i savjetuje korištenje vodootpornih etiketa za svaku od boca.

"Zaista maksimizira prostor u mom tušu i daje mu glamurozniji dodir koji sam tražio", kazao je jedan od korisnika koji je isprobao trik.