Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah selamet, sa Bliskog istoka. a pola Bliski istok trazi selamet na zapadu.
bliski istok i vinski podrum
kakwih wila ima u swedskoj da vam oci stanu, kod mene je prosjecan swedski sestosoban stan ali za bosanske standarde djeluje ko wila
Ovo ce ISIL razjebati..
Za tih 300 000 000 možeš napraviti luskzunznu kuću vrijednu 10 000 000 na Alpama, Dubaiu, Los Angelsesu, Francuskoj i onda privatnim avionima obilaziš uživaš lijepo, privatnom jatom putuješ po svijetu imaš dosta lusksuzni auta dadneš malo i rodbini :P.. Jesam to fino isplanirao vrijeme da se vratim u realnost nemam ni 300 KM.
tako fukara planira, morao sam izvini hahaha
@october pa dobro neki ovako razmišljaju. Kako ti razmišljaš?
Nisu bili kod Čovića u posjeti da vide šta je vila...
Baraka obična za onu sustavnikovu,tj.Čovketovu !
čuj sa bliskog istoka...
čuj "jebosim"? xD svaka čast..