Inspiracija za uređenje
29

Ova mala preuređena kupatila će vas potpuno oduševiti

Klix.ba
Foto: Pop Sugar
Foto: Pop Sugar
Renoviranje malih kupitala nekada zna biti prava gnjavaža, a osim što je komlikovano i teško, a osim toga veoma često je i jako skupo. No kada nakon što uđete u renovirano kupatilo poželjet ćete da više nikada iz njega ne izađete.

Stranica Pop Sugar napravila je galeriju nekih impresivno preuređenih kupatila koja će i vas navesti da razmislite o renoviranju.

Ono što je također veoma bitno kada renovirate kupatilo jeste da se riješite viška stvari jer su ormarići s dubokim policama veoma neučinkoviti. U kupatilu držite samo peškire, higijenske potrepštine i kozmetiku koju zaista koristite. Ormariće zamijenite visećim ormarićima ili uskim policama.

Zapamtite da su pločice, slavine i detalji za kupatilo najskuplji dijelovi kupatila, ali da će renoviranje manjeg prostora biti dosta jeftinije te se potrudite da u njega uložite što kvalitetnije materijale, jer renoviranje kupatila se ne radi tako često.

Poigrajte se i uzorcima jer oni kupatilima daju dubinu i stvaraju iluziju većeg prostora. Također, na zidove zakačite sve što možete.