Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@eVOiMene, deterdžent nije dezinfekciono sredstvo. Tj. jeste onoliko koliko i voda. Da, korištenjem deterdžentom uklonila si bakterije sa suđa, ali ne zato što je deterdžent usmrtio bakterije, jer on to ne može, nego jer je pomogao masnoći i ostacima hrane da se odignu od suđa i uz pomoć vode sa njega saperu. A sa spužve se voda ne sapere, jer spužva nije glatka i jer se nečesto i nebrzo suši.
Ono kad naprave nauku od ciscenja spuzvi za sudje 🤔
Mozes se zaraziti salmonelom preko volana za golfa 2cu ako na njemu drzis pokvarenu piletinu i onda ga lizes ili lizes ruke nakon kontakta s njim. Bas me zanima ko financira ove studije…
Da li je iko ikad cuo da se neko zarazio salmonelom preko spuzvice za sudje?
Moze moze pogotovo ako je ne operes a lizes je
Valjda deterdzent za suđe između ostalog dođe i kao dezinfekciono sredstvo!!!? Kakve su ovo studije pobogu se?