Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Visoke zgrade sa obiljem neiskorištenog prostora su nastale u nedavnom periodu, a najstarija je iz 1999. godine." !? Empire State Building, 1931 (Empty State Building) http://ezinearticles.com/?The-Empty-State-Building&id=2609684
predznak sudnjeg dana... natjecanje u gradnji visokih zgrada...
Zato sto su napravljenje radi preseravanja a ne funkcionalnosti. Arapi su inace poznati po preseravanju, jedan ima zlatne stolice i dijamantne lampe, a komsija iza zida od 4m zivi na ***niji.
Ma dok imamo sta zafatat' i metalnim kasikama, ne zalimo se.
Kad vec prenosite vijesti, ne bi bilo lose "malo truda uloziti" da navedene dijagrame i prevedete ljudima da mogu procitati na sta se statistika odnosi!!
Neiskorishtenitis prohstoritis vulgaris....
Bitno je biti "veći" od komšije !
I duži.
Grade,prave,silne pare ulazu,ističu,promovišu i onda zjape prazne! I naposlijetku svega,sluze samo za fotografisanje i divljenju turista.
...gradjevinarstvo je uvijek bila najbolja praonica drzavnog novca...a ovdje mozemo reci i naftaskog...
...to je dok gradis zgradurinu...mozes praviti ulaze robe od poli salame i čačkalica do mercedesa, mašina drvlja i kamenja...šta god ti padne na pamet i koliko god hoces... nemozes marke oprati kroz mercedes toyotu suzuku i ostalu industriju!
sta cu gore kad je dole smjesnije
...s oproštenjem, k­určenja na razne načine...
oprošteno!