Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi plutamo brodom zvanim bosna godinama sa 300 km mjesecno
mogu misliti koliko je samo vremena i snage trebalo da se smisli ovako prekrasan i izazovan naslov.
svaki dan se bar par puta slicno nacudim raznim naslovima. nije nijeda posao lagan ali ako ne lezi ili je dosadan ..napustaj.
super koncept broda
ipak mi je draze biti na kopnu
kako bi adresu napis'o gdje stanujem ?
Zasto ne bi mogao zamislit
NE MOGU MOŽEŠ LI TI ZAMISLITI DA JE BOSNA DO BRAČA HVARA I KORČULE DA JE BOSNA DO PO' SRBIJE E PA BILA JE TAKVA, NE MORAŠ ZAMIŠLJATI I BIĆE OPET AKO BOG DA
Hvali more dr'z se kraja - dobra dalmatinska poslovica.
Hocu i ja stani oooop
...lijepe stvari je lako zamisliti :)
mozemo zamisliti
http://youtu.be/-No5DHWKAZ8
Dajte prijavne formulare. Gdje kako koliko. Recite. I'm in.
A mozete li vi zamisliti jedan obicni gradjanin BiH,ne radi primi oko 50km decji dodatak,a uspije da plati rezije minimalno 100km,i da prehrani svoju porodicu,do duse neki nastradaju kao neki dan onaj mladic iz visokog,rahmet mu dusa,i mi plovimo zatvorimo par puta dnevno oci i zamisljamo kako imamo posao,platu,odmor na more,al neka boze zdravlja i bice svega tako nas narod kaze.
Daj ba pustite se sad suplje sa putovanjima brodom i slicnijeh budalastina; recie vi kada slijedi hapsenje Radoncica,Lagumdzije i Izetbegovica (Tihica tek kad malo prizdravi),sa optuzbom za podrivanje nacionalne sigurnosti,zavadjanje Bosnjaka i protivpravno sticanje imovine???