Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo mi se mnogo svidja, kud nemam milione, jbg
Wow minimalizam...dok kod nas neka je minimum na tri sprata pa ne imala fasade narednih 10 godina hahahaha
Bolje i one nase bez fasade nego ovo sranje.. Jedno je minimalizam..a drugo je beton i staklo na jednoj strani..
mrzim velike prostore pune praznine. bas nista u vezi ove kuce mi nije lijepo, osim mozda spavace sobe sa ovim velikim staklom. mada, lijepa je za vidjeti, tu ne bih sama smjela prespavati nikada... jos pomisao da u kuci imam nekoliko stotina praznih kvadrata. brrr. neka meni mojih 50 kvadrata, na sigurnoj visini, ne bih ih mjenjala za ovih prizemnih 1.000
Nije lose, mogu sebe absolutno vidjeti ovdje kako rostiljam na travi kraj bazena na ljeto, ono bez majice i s pivom i cigarom u ruci da se zna ko je gazda, a mozda i kakvo jaganjce s farme okrenuti, pa malo corona malo tuborg malo becks, pa malo Halid malo Bruce Springsteen malo Manu Chao, pa onda kad je lijepa topla vecer na ljeto nastimas i izneses veliki TV tu vani i gledas EURO 2016 lijepo s kolegama uz rostilj i zvijezde i vjetric i cvrcke i komarce. Posto kontam ako mozes priustiti si ovu kucu mozes i dobar TV za vani, i ako si mozes pruistiti ovu kucu onda si vjerovatno mozes i 'priustiti' par drugarica iz Poljske, Rusije, Engleske, odakle god. Pa onda zajedno i s drugaricama gledas utakmicu, pa kad Muller da gol svi skacemo u bazen ko tradicija. Uglavnom znao bi se vrlo dobro znalaziti s ovom kucom. Bio bi glavni tamo u selu u Engleskoj, i svi bi dolazili na futbal i derneke kod mene tamo preko ljeta, al kazem to bi bili first class umjetnicki derneci svjetskog kalibra.
ja mi epohalnih proporcija hahahahaha
a sta kaze, epohalnih je proporcija
Truhla Jabucica potkupila ove kloceve u Klixu samo clanci o jebenom Ajfonu
A STO CE 4 VATROGASNA VOZILA U OVAKVOJ KUCI?
Svidja mi se ova kuca pogotov sto je prizemnica sa ravnim krovom i fino sto su veliki prozori al tu je odmah problem sto valja ove prozore prati...jbg ljepota kosta
Uzas..nikakve topline.. bezlicno.. idealno da obolis od depresije..
Nije ovo kuca,zajbali ste se,ovo je trzni centar
ja je vala nebi odbio...
...više liči na benzinsku pumpu...
vise mi liči na halu neku...al dobro napucanu...privatnost nula...pogotovo kod nas, gdje je komsiji glavna preokupacija pratiti drugog komsiju.
ova kuca je super ako si robot. ako mene pitate cisto dizajnersko preseravanje.
Ima u Oseniku kuca slicna ovoj, stanu 4 arapa s porodicama.
ili...na Oseniku :D