Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo treba držai na vrhu klix članaka bar sedmicu dana. Svakodnevno po 5-6 puta gledam kako likovi uporno pritišću svu dugmad bez obzira gdje hoće da idu, gore ili dole... Koliko ograničen moraš biti da ne razumiješ koncept strelice i toga da s razlogom postoje dvije.
Ja sam mislio da strrkoca gore treba da bude da zoves lift odozgo a dolje odozdo.. I kontam.. Ja budala, otkud ja znam dze je lift trenutno
@SuperBone Hoće npr. na 6. sprat, uđu njih troje u lift koji ide prema prizemlju i tako naprave gužvu i vozaju se prvo dolje, pa onda gore, dok ne stignu. Logika: "Da ja uđem, pa ću stić' kad stignem'."
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Molim sljedeći članak o pravilnom iznošenju i odlaganju smeća iz domaćinstva. Ne ostavljati pored vrata ili liftova, zavezati kesu, ako nešto curi ubaciti u još jednu kesu, a ne da ostaje trag za vama k'o da se igrate Ivice i Marice te odložiti U kontejner, a ne PORED ili u BLIZINI smetljarnika, jer onda to raznose životinje (psi, ptice, mačke a i ljudi).
Ako ne radite tako, možete ga onda slobodno zafrljaciti kroz prozor, isto vam dođe.
NAJGLUPLJI CLANAK na kliksu do sada.
Zaboravili ste napisati ukoliko ne zelite da koristite lift, mozete ici stepenicama, a u tom slucaju, ne treba pozivati lift.
Eto nesto novo u 21. vijeku. Ne bih znao koristiti onu kutiju sto ide gore dole da ne izadje ovaj prilog... s aka cast
Debili svih nacionalnosti- ujedinite se...ha...ha...
Lijepo, samo mislim da ni ovaj članak neće pomoći.
ovo treba isprintati i na svaki lift zalijepiti. udjes na I spratu u sccu u lift koji ide dole, jer ideš u garažu, jok njih petero ulazi da ide na III sprat, i ti na kraju ne možeš ući sa djetetom i kolicima. stvarno smo nekad seljaci i uvijek se iznerviram.
Ponekad ga ne trbam ni zvati,sam dode
Liiift!!!
Stoji papak pored otvorenog lifta i ne ulaziPita ga komšija što ne ulazi,,,pa piše da je za 4 osobe pa čekam......
Ovo se urednik ili vlasnik klixa malo iznervirao?
Poslije rata došo Fošak u policijsku stanicu da prijavi krađu šupe........
Bitno je uci u lift....
Wtf???????????? O Bosno o Balkanu moj. Mola majko nema nade
kupim sponzoruse u malom liftu
Kakva zajebancija, kako moze biti ?? Zar se struktura gradjana nase drzave ne vidi ? Kas se otvorio Holiday Inn za olimpijadu na ulazu je bio crveni tepih..svojim ocima sam gledao papke kako skidaju cipele ispred. Murija im nije dala da koriste Bulevar sa onim torbama i opancima da prolaze ispred. Pa papak kad mu kazes pozovi lift stane se derati OOJJJJJJ LIFTE DOJDIDERE NAMO !!! Nisam ja izmislio ovo "DOSLI DIVLJI ISTJERALI PITOME" Papak, opasniji od korona virusa.
@hakala Javlja se papk babi na seloEvo našo sam stan ima i sitna voda....i kad dođeš u Srajevo nači če mo se tamo gdje guma gori.......