Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kucice su pored/izmedju drveca ali svejedno predivno ...
nama ovi nasi direktori ne trebaju praviti ovako kucice na drvetu... mi cemo sami otici da zivimo u divljinu kao zivotinje u borbi za prezivljavanje... jer ne mozes naradit stoci...
radno mesto izmisljeno za mene..ljepota !
nekom kucica na drvetu a nekom vila na dedinju
To su im napravili ako ne ostvare dobru prodaju da mogu odmah da se bace, bez mogućnosti da prezive 😂😁😁😁
ih, da svi imamo ovakvu kućicu.... koliko bi ljepše i lakše bilo! ;)
jedna kuca za mog bakira
Ovdje je fino hebat 😄
I ako se kod nas zaposliš u nekoj solidnoj firmi (nebitno je li javni sektor ili ne) i ako ustanoviš da postoji neka nepravda, da se nešto može unaprijediti i slično i sa time odeš kod svojih nadređenih, odmah te poklope sa komentarima tipa "šta ti znaš" "šuti, kako je onome ko nema posla" itd. Naši poslodavci su specijalci u poređenju nas sa gorima od nas, a nikad te (kompaniju) neće porediti sa boljim kompanijama - recimo VW, Google, Microsoft i ostale.
a meni nece ni kauc da nabave u kancelariji............koja nepravda :(
@Hiperboreja da,kada mi se prikunja da mogu skinuti s ociju i onda nastaviti sa radom,friska i odmorna,garantujem da bi svi efikasnije radili tako
reci im da bude mekši i od kože
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kućicu? Kakav jadnik. Kirba za svoje radnike odmah kuću napravi i to imaju regularno vodu.
Ne bi rekao da ovo pomaze zaposlenim Microsofta da budu kreativniji i posebno produktivniji. Mislim da je Microsoft ubrzo ispada iz prve lige. Windows na PC-u mu je pred izumiranjem zajedno sa PC-om, nisu ovaladali ni telefonima, ni tabletima, gube tipovi totalno na svim frontovima i ceka ih bankrot.
nece se to tek tako desiti, ali sve su prilike da microsoft za 10-tak godina nastave li ovako bit ce u historiji..
Neće nikad bankrotirati. Ako se ikad budu tome približili, prije nego što se to desi njih će kupiti neka mnogo veća kompanija. Tako se to danas radi. PC još uvijek nije pred izumiranjem najviše zbog igara, jer su najbolje grafike upravo na PC-u. Slažem se da su kiksali sa microsoft phone i sa XBox One, ali daleko su od neke krize. Samo su se ukusi potrošača promijenili, a tržište tehnologije nikad nije bilo više diverzifikovano.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)