Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad si bogat ne sjeku ruke, smjeste te u hotel, nazovu ga zatvorom i fino ispregovaraju vrijednost djelova tijela koji bi kod fukara bili uredno odcapareni
Zenica na aparatima
kadija te tuzi kadija ti sudi... krenuli u obracun sa korupcijom al sa veoma visokim standardima
PRIĆA SE DA SU PRINĆEVIMA O ŠUPKU RADILI ĆUVARI, KOD HASANA DOKOLJENKA SVI PRINĆEVI BILI KO OPERATIVNI
zatvorenici su bili u nehumanim uvjetima .. gdje AI da regira i poziva se na ljudska prava ...eheheheh ....
Uskoro ce biti najposjecenija destinacija
KOJA NEPRAVDA ... U SAUDIJI UHVATE NEKOG SIROMAHA KOJI UKRADE NEŠTO VRIJEDNO 10 KM I ODSJEKU MU RUKU ... sA DRUGE STRANE, PRINČEVI KOJI SU POKRALI MILIONE NI ZA ŠTO NE ODGOVARAJU VEĆ IH SMJESTE U LUKSUZNI HOTEL.
VEZANO ZA OVO GORE ŠTO SAM NAPISAO TO SAM ĆUO NA YOUTUBE OD JEDNOG ISLAMSKOG UČENJAKA KAKO GOVORI O TOJ NEPRAVDI I RAZLICI U POSTUPANJU PREMA SIROMASIMA U ODNOSU NA BOGATU ELITU ... TUŽNO I ŽALOSNO ...
Na osnovu cega kazes da uhvate sirotinju za 10KM i odsjeku im ruku. Znas li koliko je bilo kazni odsjecanja ruke u zadnjih 10 godina? Prvo istrazi, pa onda pisi.
Prije niko niie zelio doculi tu sad ce zeljeti svi
Namjena se brzo promijeni
Gdje su se prije zatvarali sad ce tu uzivati
Znate li vi gdje se zivi po Bozijoj zapovjedi i veoma skromno? U Pravoslavnim manastirima. Kako se zivi u vatikanu i u saudiji, vidi se u prilozenom.
Najveca gowna na svijetu - poslije vatikana.