Promo
52

Ljeto ne mora biti pakleno kada je klimatizacija na dohvat ruke

Iako sa dolaskom ljeta sa veseljem prihvaćamo činjenicu da su dani duži, vrijeme toplije, da sunce ljude čini veselijima i nasmiješenima, ne možemo zaobići i detalj da nam previsoka temperatura stvara određene nelagode prilikom boravka na radnom mjestu ili možda ponajviše kod kuće.

Svi vjerojatno možemo nabrojati, zbog vrućine, neprospavane noći ili izostanak volje za pripremanjem hrane, odličan film subotom poslijepodne koji upropaste konstantna prevrtanja ili odlasci pod tuš.

U novije doba sve više i više ljudi ove probleme rješava odabirom adekvatnog klima uređaja. Također, danas je sve online, što je odlično, obzirom da nam to štedi jako puno vremena i puno toga nam je dostupno na dohvat ruke, od naručivanja odjeće i hrane, pa do plaćanja računa ili rezerviranja odmora. Pa kako se u tu online priču uklapa klima uređaj?

Cjelokupni program klima uređaja tvrtke Daikin ima mogućnost online povezivanja klima uređaja i mobilnog telefona ili tableta, pa čak i oni osnovni modeli poput Sensire ili naprednijeg Comfore. Za korisnike to znači da sa bilo kojeg mjesta mogu upravljati svojim klima uređajem, bili kod kuće ili izvan nje i to sa svojeg dlana pomoću pametnog telefona i Online controller aplikacije za Daikin klima uređaje. Aplikacija je besplatna, vizualno vrlo čitljiva i daje apsolutno sve mogućnosti upravljanja koje ima i standardni daljinski upravljač, pa čak na nekim modelima i više od toga.

Dakle, bilo da se radi o osnovnom modelu Sensire, koji dolazi u A++ energetskoj efikasnosti i jedva čujnom razinom buke od 20dBA i vrhunski će odraditi funkciju hlađenja ili grijanja, pa do naprednije Comfore koja je opremljena i 3D protokom zraka i filterima protiv bakterija i virusa na bazi srebra, kontrola temperature Vašeg prostora je uvijek na dohvat ruke. Garancija od 3 godine i novi ekološki radni medij R32, kojim su pokretane Daikin klima jedinice, iza kojih stoji gotovo 95 godina tradicije u proizvodnji klima uređaja Daikin, jamče pouzdanost u radu.

Ponuda klima uređaja Daikin Sensira počinje već od 990 KM, a više informacija o klima uređajima i o mreži ovlaštenih prodajno-servisnih partnera pronaći ćete na Daikin web stranici.

Uživajte cijele godine u potpunom komforu uz WiFi upravljanje visokoefikasnim klima uređajima koji štede energiju i pažljivi su prema okolišu. Klima uređaji Daikin su efikasni tokom cijele godine s ciljem da izmame osmijeh na svakom licu! Za više informacija posjetite www.daikin.ba.