Zajednički intervju
1

Kim Kardashian otkrila bizarnu naviku svog muža koja je čini anksioznom

DP
Reality zvijezda Kim Kardashian je u najnovijem intervjuu otkrila obožavateljima bizarnu naviku svog muža Kanyea Westa koja je čini anksioznom.

Kim i Kanye West su u intervjuu za časopis Architectural Digest’s pričali o renoviranju i dizajniranju svoje vile vrijedne 60 miliona dolara, koju je uredio belgijski dizajner Axel Vervoordt. Međusobno su se ispitivali i kada su došli do pitanja koja im je omiljena prostorija u kući, Kim je rekla je njenom mužu to sigurno njegov ormar.

"Izvadio je sve rešetke iz ormara i napravio novi sisitem za slaganje odjeće. Potpuno sam anksiozna kada je odjeća složena na police, jer tada morate ispeglati odjeću prije nego što je obučete, umjesto da jednostavno bude na vješalici i spremna za oblačenje", objasnila je Kim.

Kanye inzistira da su njegove organizacijske osobine odlične i da mu odjeća tako stoji, jer može vidjeti svu odjeću koju ima.  Njegova omiljena prostorija u kući nije ormar kao što tvrdi njegova supruga, već ona u kojoj je skulptura od stakloplastike Anisha Kapoora.

"Stalno je gledam. Mogao bih živjeti u njoj", objasnio je Kanye.

Par je istaknuo da su im djeca najveća inspiracija za sve dizajne interijera.

Djeca voze romobile po hodnicima i skaču po Axelovim niskom stolovima, koriste ih kao pozornicu. Kanye smatra da njihova kuća može poslužiti za istraživanje, ali da je njihova vizija bila napraviti dom po ukusu cijele porodice. Želio je "očistiti" kuću kako bi pronašao kozmički mir i pozitivnu energiju. Proporcije sobe su promijenjene time što su minimalno namjestili prostorije. Boje su neutralne, umirujuće, prenosi Mirror.

Iako su Kim i Kanye planirali svakom djetetu već sada izgraditi kuću i potpuno je opremiti, otkrili su da ipak ti planovi nisu previše striktni.

"Na kraju krajeva, nismo fanatici", objasnila je Kim.