Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel moze uc salmonela kroz ljusku?
Na zapadu kad kupis jaja svugdje dodju ociscena skroz i ja vjerujem da ih nekako dezinficiraju. Kod nas nadjes kokosiji izmet na jajima i mala pera i to cak u najvecim lancima trgovine. Nasi lanci trgovine znaju napuhat cijene i podici cijene preko normale a ama bas da se malo potrude da nesto urade u pogledu dezinfikovanih jaja i slicno, nista se neradi. Na dva mjesta u bingu vrabci ili golubovi ulete tamo gdje se sjemenke prodaju i zobaju a niko ama bas nista.
Dezinfikovana jaja se samo u americi koriste, ista su zabranjena u EU drzavama. A to sto se nalazi izmet i pera na jajetu ti samo pokazuje koliko su organska, nesto sto se jako cijeni svugdje u svijetu.
Karton uredno za potpale' 😂
Sad opalite sebi šamar posle čitanja...
A kako smijemo koristiti iste gaće više puta za ista ili različita jaja??