Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ovaj savjet su podržavaju iz dizajneri brenda farmerki Levi Strauss" opipajte mu puls
ja samo znam da kad god hocu da ih obucem, mati ih oprala, avaj
Neustavni zakon o zastavi, himnoj i grbu. Pa nabrojmo "znacajna mjesta" u siromasnoj TRS-u: Lukavica Istocna Raskrsnica Guznog crijeva s tri semafora i sest zgrada Palelivada Istocnaprkna:IstocnoOvoIstocnoOno Ostra LukaOkukaPedeor City Ribnjak city SmrdacKalinovinik livada Kozarski supakOronulo Cajnice PisegradSivaMiljevina LaktasVeparcity BLjuvotinaCity Rudo jadRogatica bjeda SokolacCemerTeski OstalaImenaJeJednostavnijeNapisat:Groblje.
sjedim ja u Berlinu do jednog fraera nosi traperice više se izlizale i pitam ga ja na engleskom reko hey dude your jeans are awesome pogleda me on onako masne kose i zrikavih očiju ko steve buscemi kaze thank you original wrangler from 1899 never washed ja bio u šoku a zanimljivo sami bili u kupeu svi izašli na stanici