Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Par kockica leda ispod testisa i pelene za odrasle 👌
Mrtvi google translate, fali pola rijeci u tekstu
"A povjetarac kojeg stvaraju pridonijet će tome da vam bude tri do četiri stepena." - tri do četiri stepena čega? @KIX pametnije bi vam bilo da zaposlite nekog novinara nego te laike koju prenose nevjerovatno glupe članke.
@ledeny svi zele da im bude 3 do 4 stepena
ovdje je jedini belaj sto klix nema sponzora za clanak o klimama
Ne treba klimu stavljati na 18 stepeni, nego do 10 stepeni manje u odnosu na vanjsku temperaturu. Dakle 24 do 26 stepeni je taman
Samo prebacite preko ventilatora mokar peskir, svi ukucani zagarantovano dobijaju upalu pluca .. 😁😁
Sirotinjo i bogu si teska
Ili umjesto svega navedenog, samo fino upalite klima-uređaj i sve riješeno. Ne znam što se izmišlja topla voda, davno je dokazano da jedino klima-uređaj može efikasno regulisati temperaturu i vlažnost u prostoriji ili autu. Naravno, treba provjetravati, spuštati roletne, ali kad zaprži jedino klima spašava.
@WillyWonka a mozda i sto svi nemaju mogucnost da kupe klimu
Smjestite se u prirodni hlad. Klime takodje griju, trose struju i doprinose da vam svako sljedece ljeto bude jos toplije. A pored toga, bolovacete i od migrena.
@Libertino Kakve migrene i gluposti? Migrene se imaju kad si izložen vrućini. Možda kod tebe i propuh ubija?
@Libertino Nigdje veze, migrena popusti na hladnoći.