Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budalaština
kod nas su se čerpičare pravile u prošlom stoljeću srbovi kasne u svemu
Izmislili toplu vodu zvanu cerpic. Sigurno je trecina postojecih kuca u BiH ovakva, nasi stariji su zivdjeli u kucama od cerpica.
što te žena može navratiti ne može niko
Ne znam koliko je pametno električnu instalaciju provoditi kroz balirano sijeno, ali ako uzmemo sva ta zvanja koja dotična ima, nadat' se da zna šta radi. Podržavam, nek prave kuće od slame barem toga imaju na pretek :)
@umaram_mozak koristis buzir i to je to :) ili jednostavno ides s vanjskom instalacijom
odlicno, u svakom soycaju zdravije nego staviti sa svake strane 10cm stiropora
Kuća je super, a i spisak zanimanja kod gospodje je zanimljiv :)
Možda griješim, ali imam osjećaj da će u takvoj kući biti više miševa i stjenica nego na svjetskoj izložbi stjeničarstva