Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja glupljeg članka u životu nisam pročitao e čujj reži luk a za nekoliko dana i prozorot otvori hahahahaha
Sama činjenica da na tvom komentaru nema prepucavanja Srbin - Hrvat - Bosnjak, govori o njegovom kvalitetu i univerzalnoj vrijednosti.
Ako ti soba smrdi na duhan, samo otvori prozor i opet će smrdit na ugalj.
Rijetko glup tekst.
Mislis cesto?
Crveni, žuti ili crni luk! Ima i pearl, schallot i ko znam kakvih još. Biće teško izabrati.
Zapali napolju i neće se u kući ništa osjetit.
Dragi Boze sta pisu... Kod nas se ne pusi, ali kad dodje rodbina, mi smo Bosanci ne Norvezani, ne bih tetku istjerao na balkon nikad zbog cigarete.. Odu gosti, napravis malo promahe, dan poslije nista se ne osjeti. Luk te...
Radije bi da smrde cigare nego da mi smrdi luk. Moze i ovaj trik ako smrde cigare, pokaki se cosak sobe i go*no ce upiti sve mirise.
To je u stilu "daj prdni da dođem do zraka"
To je u stilu "daj prdni da dođem do zraka"
To je u stilu "daj prdni da dođem do zraka"
Kad mi se dijete rodilo rekao sam svima vise nema pusenja u kuci,ako neko hoce neka izadje na balkon.Tako da ko ce mi dolazit,dolazit ce..a ko nece i ne mora.
Svi trikovi padaju u vodu kad se "krdzo" zapali.
Ako pušiš u zatvorenoj prostoriji nema potrebe da je zračiš, crkni u smradu.
U sljedećoj epizodi saznajte kako se riješiti mirisa luka u stanu. Like, share, subscribe
stipaljka za nos, rjesava sve neugodne mirise, 100% garantovano ili vracamo novac. ovo malo cudo od tehnike u samo jednoj sekundi ce otkloniti sve mirise iz vaseg doma, jednostavna za koristenje i mozete je nositi svuda sa sobom. stane u svaki dzep, novcanik a mozete je nositi i kao privjesak za kljuceve. napravljena je od 100% prirodnog materijala, drveta, GMO Free, 0% glutena i 0% secera. odlican poklon za vase goste nakon praznicnih trpeza
Ja sam gluplji sto otvori ovaj clanak da procitam savjete
Zar jos ima primitivaca da puse u kuci osim moje punice i mog šureta ? Ja sam mislio da su oni jedini u Bosni.
kreteni.. nije vam palo na pamet da se ponjakate u svaki cosak prostorije..