Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budale bi da smanje ispustanje vode u rijeke za 90% ?!?!?! To bi znacilo: 1) puno brza i gora zacepljavanja odvodnih cijevi 2) rijeke s puno vecom koncentracijom fekalija tj. odnosom ciste vs. prljave vode! Sad npr. zamislite rijeku Miljacku i Bosnu koje bi bile jos mutnije i prljavije rastopljenim fekalijama...
@Orwell Ali bi i ovaj rastvor se nataložio na dnu Miljacke, pa dok kažeš keks... ode govno u Bosnu.
Ništa bolje nego ciljat i skidat ih dok pišaš. Hašim vodeni top u službi čišćenja WC šolje
Namazi ga po bosanskom parlamentu
Ono kad jednom iztovaris a 3 put moras pustit vodu
Voda kruzi u prirodi. Ekonomske sile nam guraju u glavu da voda nepovratno odlazi ne bi li uvalili i prodali svoje izume koji nemaju nikakve svrsishodnosti. Ko vodu normalno trosi i koristi uvijek ce je imati. Ljudi hiljadama godina zive u pustinji pa opet imaju vode jer su racionalni trosaci. Nasa je zemlja najbogatija u Evropi. Cemu se suzdrzavati?!
Izumljena je i cetka koju koristis nakon nuzde, steta sto neki jos uvijek nisu naucili koristiti cetku, pogotovo neki koji jos uvijek du*e nakon velike nuzde brisu maramicom.
@migrantsyriauskbih Ne hvala. Svaki put kad koristim cetku komadici fekalija mi se rasprse po licu.