Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas \"kao rade\"... Salih isti Onur al u starijim danima he heh he
hajd ako nista lijepa prica svi se kolju a ovi nesto ko rade dragmo im je
Dobri su,ali je Zedex iz Zenice daleko bolji,a cijene pristupacnije.U svakom slucaju cestitke i jednim i drugim!
mozda odnos prema radnicima svojim da promjene.... bila sam vise puta u prodavnici i odnos sefa prema radnicima je grozan.. Osjecala sam se neugodno kao musterija sto sam se nasla tu.
Jedini koji znaju da posluju. Svaka cast Eco company. Kvalitet, udobnost dizajn. 3 u 1 :)
Svaka im cast!!! Samo da se hoce ugasit sto prije da ih moje oci ne gledaju vise!
svaka im cast...samo da se odrze na trzistu i nastave ulagati....
Ima pravo super modela i stvar... kapa down... ali šta bi stvarno trebao promjeniti jeste ime! Čuj EĆO molim te... grozno čak i za naše prostore. Kad kažu EĆO Company prvo me asocira na neku limarsku firmicu sa 3,5 zaposlenika... stvarno bi trebali polahko razmišljati o novom imenu. Kako rekoh... stvari su vam \"svjetske a naše\"!