Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijeli život sam se pitao kakve su to njemačke kobasice u japanskom sušiju. Hvala ti dragi klikse i dragi dojče vele što ste mi otvorili oči
Nakon kratke bolesti umro bogati Slovenac, koji je imao tri zeta: Slovenca, Njemca i Bosanca. Njegova posljednja želja je bila da mu zetovi u sanduk ubace po 2000 eura. Položili oni tako punca u grob, i odmah zatim Slovenac teška srca ubaci 2000 eura. Njemac također ispuni svom puncu posljednju želju, te i on ubaci 2000 eura. Nakon toga sve oči su bile uperene ka Bosanca, koji iz džepa izvadi olovku i poče nešto pisati. Nakon što je završio on svima pokaže ček na kome je stajala cifra od 6000 eura i ubaci ga u grobnicu, a zatim uzme onih 4000 eura koje su ubacili Slovenac i Nijemac, te reče: Nemam ništa gotovine kod sebe trenutno, a punac nek unovči ček kad njemu zatrebaju pare..
E NIĐE VEZE, ISTO KAO DA ĆEVAPE ZAMJENIŠ VIRŠLOM !!
nisu oni probali čevape,dolmice (vake i nake),pite i pitice...
vjeruj mi, probali su puno bolje stvari
misliš na radioaktivne morske plodove :)))
da prostis
Lijepe nase pite i vapice.