{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Donosimo vam nekoliko pametnih ideja za uređenje predsoblja

Klix.ba
31.1.2019. u 15:25
4
10
Donosimo vam nekoliko pametnih ideja za uređenje predsoblja
4
Kada uređujemo dom, uvijek najmanje pažnje obratimo na predsoblje, a u njemu prostor može biti veoma dobro organizovan. S policama za cipele i vješalicama za jakne predsoblje kuću drži urednom i čistom.
Predsoblje je prvo što naši gosti vide kada dođu u naš dom pa je zbog toga veoma važno kako ono izgleda ako želimo ostaviti dobar prvi dojam.

Ono bi trebalo izgledati efektno i prijatno. Ukoliko je vaše predsoblje malo, za zidove koristite svijetle boje poput bijele, krem i boje leda. Možete koristiti i tapete, ali samo na jednom zidu.

Ukoliko se pak odlučite za bijele zidove, ne zaboravite da u predsoblju umjesto tepiha i staza možete staviti dekorativne podne pločice. Ako vam je predsoblje dovoljno veliko, u njemu možete smjestiti i garderober dubine 50 i 60 centimetara. Također, možete staviti i uske cipelare i puno cvijeća.

Savršen kutak u vašem predsoblju mogla bi biti i klupica na koju možete postaviti jastuke i popiti svoju prvu jutarnju kafu. Ispod klupice možete odlagati cipele i spojiti ugodno s korisnim.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: