Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgradnja ove gluposti je jednako proporcionalna izgradnji eko sela Trnovo
Joj ovog Klixa stvarno smara sa ovim animacijama. Još napišu doslovno "hotel je izgrađen" što bi značilo da postoji u stvarnosti a ovde vidimo samo animaciju. Neko normalan bi napisao talijanski arhitekta je napravio kocept koji je u početnoj fazi i trenutno postoji samo kao animacija i još par interesantnih informacija dodati u tektst i eto gsa nešto smisleno ali jok. Klix ga već izgradio i porinuo a čitava redakcija već planira odmor na njemu u junu 2016. How yes no...
Ovako su se čudili Titaniku i.....običan komad leda završi mu karijeru.
jos da je bio pravi titanik... :D
Kupio Bakir Trezor jeda da ima a robovi su već isplatili ! Šta ga briga dobar je ovaj narod ! I Dodik ima isti kvalitet robova ! Haveri su to stari zajedno sa Lagundzijom,Čovićem,Željkom skijaškom starim zvanim 'udaram po prstima' itd
Vladari iz sjene.........Pokazuju vam kako ce izgledati svijet u skorijoj buducnosti,jer vidimo da je veliko pregrupisanje snaga na globalnom planu.......Pa, ko ziv.k'o mrtav, do tada ...!
Vladari iz sjene.........Pokazuju vam kako ce izgledati svijet u skorijoj buducnosti,jer vidimo da je veliko pregrupisanje snaga na globalnom planu.......Pa, ko ziv.k'o mrtav, do tada ...!
hocu da vidim kako se drzi protiv bocnih valova visine 15-20 metara. ko grisini bi se prepolovio...
prvi malo veci valovi bi ga rastavili od zivota
Jel ovo bajka il basna?
ovo je bajka..............