Kuća i ured
0

Crystal Hefner otkrila tajne Playboyeve vile vrijedne 200 miliona dolara

Klix.ba
Dok Kendra Wilkinson i Holly Madison nemaju mnogo toga lijepog za reći kada je riječ o njihovom životu s Playboyevim mogulom Hughom Hefnerom, Crystal Harris koja se udala za njega 2012. godine je vrlo sretna svojim životom u Playboyevoj vili.

Crystal je dozvolila kamerama Mode Brasha da uđu u vilu te im je otkrila sve tajne ovog objekta za koje mnogi nisu znali.

"Dobrodošli u ovo nevjerovatno mjesto koje zovem domom", rekla je Crystal na samom početku snimka.

Većina vile izgleda onako kako je prikazano u showu "Girls Next Door" u kojem su Kendra, Holly i Bridget Marquardt pokazivale kako žive.

Trenutna gospođa Hefner pokazala je veliku salu, biblioteku, kinosalu, sobu za igrice, ali i skrivene prostorije u koje se ulazi "kroz zid". U jednoj od tajnih prostorija nalazi se podrum s pićem izgrađen kada i vila. U njemu se nalazi stotine flaša različitog pića koje su većinom dobili na poklon tokom proteklih godina.

Biblioteka je posebno mjesto gdje se nalaze sva izdanja Playboy časopisa pretvorena u knjige te tajni bar s pićem.

"Ovdje se nalaze fotografije svih prošlih žena, djevojaka, trenutnih žena... Sve ovdje na kraju okončamo", rekla je Crystal.

Istakla je kako joj je najdraže mjesto soba s igricama gdje se nalazi veliki broj starih mašina, stoni fudbal i bilijar, a Crystal je naglasila kako je sve besplatno. Na kraju je otišla u poseban dio dvorišta gdje se nalaze mali majmuni s kojima se redovno igra i hrani ih.

"Mnogo volim ove majmune, a njima je super jer se druže i igraju cijeli dan sa svojim prijateljima", kazala je.

Ovaj obilazak vile obavljen je i s namjerom da se poveća interes potencijalnih kupaca jer je Hugh stavio imanje na prodaju u januaru ove godine. Uvjet prodaje je da kupac plati 200 miliona dolara i dozvoli Hefu da u vili živi do kraja svog života.

Hugh je vilu kupio 1971. godine za milion dolara. Vila se prostire na 6.000 metara kvadratnih i ima 29 soba, a uz nju dođe bazen, teniski teren, veliki kavez za ptice i četverosobna kuća za goste.