Luksuz i raskoš
7

Calvin Harris prodaje svoju vilu s bazenom za skoro šest miliona dolara

Klix.ba
Foto: Daily Mail
Calvin Harris prodaje svoje imanje na Hollywood Hillsu za 5,75 miliona dolara. Vila ima šest kupatila, četiri spavaće sobe i veliki otvoreni bazen.

Ova nevjerovatna vila smještena je iznad zapanjujućeg Hollywood Reservoira i može se iznajmiti za nevjerovatnih 25.000 dolara mjesečno. Bogatstvo Calvina Harrisa koji je prema Forbesovoj listi bio najprodavaniji DJ, prikazano je kroz ovaj raskošni dom koji ima četiri spavaće sobe i šest kupatila i proteže se na nešto više od 6.000 kvadratnih metara.

U svojoj rezidenciji Calvin ima i studio za snimanje svojih albuma. Također, ova vila je izvrsna za zabavne noći s gostima. Ima svoj bar, elegantne ormare i uređena je minimalističkim stilom.

Dnevni boravak koji ima ogromne prozore gleda u prelijep krajolik Californije. Mješavina elegantnih tema sa starim francuskim dizajnom daje dnevnom boravku glamurozan i luksuzan izgled.

Druga dnevna soba sadrži prelijepu i udobnu ugaonu garnituru za sjedenje. Ovaj dnevni boravak spojen je s kuhinjom koja je izrađena od crnih ploča i zajedno s trpezarijom izlazi u dvorište i bazen, kroz masivna dvostruka staklena vrata.

Gostinjske sobe se nalaze na drugom spratu, a na drugi sprat možete se popeti predivnim francuskim stubištem.

Glavno kupatilo sastoji se od kade u krem boji, elegantnih bijelih ormarića i udobnog sjedala. Kupatilo ima pogled na vanjski bazen. U Calvinovom kućnom studiju nalazi se cijeli niz gitara i udobni kauči koji mu koriste za pauze između snimanja.

Calvin trenutno živi u kompleksu koji vrijedi 15 miliona dolara i nalazi se u planinama iznad Californije, u području poznatom kao Beverly Hills Post Office.