Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzeti komplet vozni park od Grasa i napraviti ovako nešto, smjestiti na Poljine i naseliti migrante. Nema na čemu!
Hvala na slici 8, neznani klix novinarski junače
Ima na olx dobrih autobusa dimenzija 12m*2,5 po 10000 kupiš plac i ta dva autobusa jedan uz drugi, neka ti treba još nekih 10000 za spajanje i to i eto kuće za sitne pare.
Pa da, zimi ti oci ispadaju od hladnoce a ljetu ti dusa iskace od vrucine. Plan ti je vrhunski. Nije ovaj fazon za svakog podneblja, negdje ide, a negdje bas i ne.
njen decko (7) ahahahahha
Mali iz vrtica pravo u autobus
Lijepo, interesantno. Jedino sto ovo ima smisla u britaniji gdje su temperature umjerenije. Kod nas kad upekne ljeti preko 30 i zimi bude -10, ovo ne valja.
..pravi gadgets, svugdje TV kutije, laptops, katastrofa..
Nije lose za semogodisnjeg djecaka Luke Walkera (7)
Na zadnjem sjedištu moga auta. Bravo, svidja mi se.
de zadnja ima izac
Ovo ko onak ciganluk kad od paleta naprave namjestaj. Zna se cemu sluzi paleta i cemu sluzi autobus
Kakav fukarluk
Nije to ni toliko loše. Kad ona pretera, samo siđeš na sledećoj...