Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I šefovi su ljudi, i oni se boje batina
Ma, šta mi reče? Deset godina je mislila da je ugnjetava a nakon jednog pića je shvatila da nije bila u pravu?
Ovoj kozi je već bivši šef isprao mozak, pa je sad drma stokholmski sindrom.
Idi mami prosipaj svoju lafinu
Mislim da su sadasnji sefovi u velikom procentu preuzeli funkcije radnog dzelata.Radnici u vecini slucajeva postaju sve veci JADNICI kako moralno tako i materijalno jer u sustini nemaju nikakvih zastita svojih radnickih prava.
vjerovatno to i pali , zato i jesi BIVSA
Hoce fino, hoce - nece pa ima i drugih mogucnosti. Ne dam niko budalom da me pravi. Radis, rintas, trudis se da odradis posao sto je bolje moguce i neko da te zajebava ma mrs u p.m.
Kao i za profesore u skoli.. Ne volimo ih, ali nakon par godina shvatimo da su nam željeli samo dobro 😎
u Bosni imas drzavni posao gdje je prvo da naucis da kazes da to nije tvoj posao i da ga posaljes u sobu x, a ako i to ne upali ides doktoru i trazis bolovanje, i onda imas ove posljeratne piljare, sad velike gazde gdje su sefovi obicno familija , zene , sestre sinovi ko u indijanaca poglavica pa nanize
u kojem svijetu ti zivis ?