Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se privaliti na house waing party?
Ima i u nas vila po Ilidži, vila od naših pjevača. Šta nas briga za američkog pjevača i pjevačicu i njihovu vilu.. :)
Preveliko, k'o da si na žejezničkoj stanici...
bezveze.. izgleda isto muzej
Kakvi iskompleksirani skorojevici :-) Kao da Cigan odluci da napusti cergu i kupi kucu na Dedinju. Jay-Z i East Hampton. Jedino je dobro sto ce se mozda upoznati sa jevrejskim milijarderima u komsiluku pa mogu da ostanu kao posluga kod njih kad bankrotiraju.
hajte mi recite koga briga za ovo, ali stvarno
Kuca za odmor od 26 mil $. Malo su Katrina i Irma, malo!
Nek im je sretno i bericetno, nadam se da su kurban zaklali i podjelili sirotinji 👍
ovi prijatelju nebi pisali po sirotinji..tako misljenje imaju o sebi..kao da su bogovi licno.. ona pretila droca a on arogantni crnjo kojeg trpa kanje..uostalom kuraju se izmedju sebe ko koga stigne..
Volio bi da mi kazu sta im treba na naselje,da ne kupujem duplo...