Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj ovog faraona - sluge. To se sad kaže tehničko i pomoćno osoblje. Isto kao što se za ravuku danas kaže starleta.
dobro je da nisu vise podstanari, djeca se snasla, svaka cast. vazno je da je njihova pa 10 kvadrata al njihova!
fkt je i meni drago, konto sam da im hoće ko otvorit ziro racun pa da šta uplatimo, al evo haman su ustedili i kupili sebi kućerak
$135 miliona. Još jedan uspješan crnac na putu da završi kao Tayson,50 Cent,McHammer... i dr. $500.000+ mjesečna rata je financijsko samoubistvo!
@navedeni Upravo pročitah...puni su ko brod!!
Kaze Jay-Z: Kad Bakir I Mile mogu imati onakve vile hajde da I mi nesto sebi uzmemo Beyoncé odgovara: OK uzet cemo, Iako se mi bas ne mozemo poredit sa njima dvojicom. :)
Bake ima kucu na dva sprata,samo prvi je sprat opremljen i 300 kvadrata okucnice i skodu octaviju 2010godina kupio sa zenim po pola
Mogli su nam napraviti autoput do Konjica za ove pare!
Osoblje,odnosno sluge.Ali,danasnjim slugama u bogatim kucama je bolje,nego u firmama kakvim.U firmama si sluga,rob.A i Bosanskim firmama,niti si osiguran,a ponegdje ne dobijas platu mjesecima.Ja vjerujemda je gotiva raditi za ovaj bracni par,ljudi su sasvim ok.
I zar njima 4 treba kuca od 99999 kvadrata ????
boli me neka stvar
Pih, ima Dodik vecu i jos ima ne samo bazene, nego i svoje jezero.
ne moraju strahovati od provalnika jer se na imanju nalaze metalna vrata, a svi prozori su neprobojni. -------------------------------------- Jah, metalna vrata su uvijek bila tu da sprijece lopove? Dobro, ne zna to Google translate jos.
Vraća se robovlasnicko društvo izgleda hehehe hehehe
sta se ne moraju bojati, pa njima je sad lakse jos, odu u sumu tamo na drvo se popnu uzmu snajper i ubije ga dok pliva u bazenu...cistina otvoren pregled..sad je jos nesigurniji..
@argonautSorab kako si ti dobro obavjesten ..KGB? BTW-Blue Ivy
joojj da mi je ovaku na Poljine pozicionirati
I dva bela labuda, da vam pritisak nabiju :))
Preceravanje, zamisli sta moze covjek da uradi sa 135 miliona, napravis vilu, kupis ferrari i ostane ti 125 miliona koje ne mozes ni za dva zivota potrosit, osim ako nisi kockar i rasipnik.