Kuća i ured
0

Angel Di Maria prodao vilu vrijednu 5,7 miliona eura jer supruga ne želi živjeti u njoj

Klix.ba
Zvijezda Manchester Uniteda, Angel Di Maria, morao je prodati svoju vilu vrijednu 5,7 miliona eura jer njegova supruga Jorgelina ne želi više živjeti u njoj nakon što su upali pljačkaši prije nekoliko sedmica dok su večerali.

Razbojnici su koristili stupove od skela kako bi probili ulaz dok su unutra večerali Di Maria, njegova supruga i jednogodišnja kćerka Mia. Nakon ovo incidenta i šoka koji je preživjela, Jorgelina je odlučila da se neće vraćati u vilu Chershire. Trenutno žive u luksuznom hotelu i tragaju za novim luksuznim domom.

Vila se nalazi u Prestburyju i ima privatni put. U njoj se nalazi veliki bazen sa staklenim panelima koji gledaju u dnevni boravak. Tu je i velika kuhinja, te porodična soba, a velika francuska vrata vode u vrt. Posebno je uređena za djecu jer sadrži sbou s malim kućnim kinom namijenjen najmlađim i sobu za igranje.

U vili možete raditi jer imate ured, salu za fitness, sobu za presvlačenje, jacuzzi i unutrašnji bazen. Također, imaju dva dvosobna apartmana iznad garaže. Sve je upotpunjeno visokom tehnologijom.

Područje u kojem se vila nalazi je veoma popularno jer u njemu žive zvijezde Premier lige. Nažalost, česta je meta napada razbojnika koji pljačkaju domove zbog čega je veliki broj mještana napravio i tzv. panic room.