Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije klix Hash tag nego taraba
Odluciti da se ima dijete- vazno je. To znaci zauvijek hodati okola sa srcem izvan tijela. Meni su ove djevojcice sa mamama preslatke.
bravo,još od malih nogu ih učite da budu sponzoruše...ccccc
Znas kako ja definisem pojam sponzoruse. Zena koja koja ima visoke ambicije i ocekivanja ali je jako nesposobna da ih sama ostvari pa trazi nekog kod koga se moze lijepo udomiti. A kako je ljubav pokretacka emocija, doticna za to biva uskracena..ima sve, a nema nista. Zene se svakodnevno sminkaju, pa i ja sam imitirala svoju mamu i isprobavala njenu odjecu (koja djevojcica nije), igras se svijeta odraslih i labelo smatras sminkom u tom uzrastu.Sminkanje k`o sminkanje te ne cini sponzorusom. A mame na ovoj slici mi se cine jako prizemljene..
I vidi u sta si izrasla :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)