Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve me jeza ufatila cccc jadne curice....
Subhanallah.. Najezio sam se, citajuci samo..
i u bih su mlade dječake slali sultanu da im ''obikuje'' anus, i roditelji su sa radošću slali sinčiće pedofilu !
Tobejarabi...
Pa ima li gdje i jedan okrtuni obicaj a da se ne primjenjuje na zenama??? Obrezivanje, povezivanje nogu, ugovoreni brakovi, zatvorska kazna ako je zrtva silovanja,.... Samo navalite... i jos se onda pitate sto smo "nedokucive"...
Uvijek su mi se gadili...
Čitala sam o ovome davno... Perl Bak je u svojim knjigama prekrasno dočarala kinesko društvo i običaje, a ovaj im je jedan od groznijih... Jedino što mi se na neki način dopadalo, jeste što su od ovog zla bile pošteđene siromašne Kineskinje, pošto je malo stopalo prvenstveno bilo statusni simbol.. a ženama na selu su stopala trebala za rad.. Nađe se ponekad, neko dobro i u siromaštvu... Srećom ovaj običaj pripada istoriji, a nadam se da će jednom i običaj obrezivanja žena u Africi postati članak o prošlosti, kao ovaj sada..
ova ružnija od Majkićke, a mislio sam da nema niko ružniji od nje :)
strasno...
Vidi babe sto je sretna, garant je imala najmanja stopala u selu...glavna u raji
u bulju se jebu kinezi tranvestiti
...sve posljedice muškog terora...
...dabogda svako muško dozgo gledale...
*odozgo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
No comment !
I za ovo je Amerika kriva!
evo video u slimama.. http://www.youtube.com/watch?v=H_FYM2Y4AR4