Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ne ser...dijete treba odgajati, uciti ga pravim vrijednostima i nekad pustiti da pogrijesi kako bi samo naucilo neke stvari. Naravno ne treba sad ubiti Boga u njemu ali mora znati sta smije a sta ne za njegovo dobro. Nisam za batine, ali mi se cini da su ova djecurlija, sto svako malo osvanu po novinama radi kradja ili neceg gore, dobijala koju po guz.. da bi danas bili pametniji :D
@egypt_queen ne seri. Prvo kažeš da si protiv batina pa odmah tvrdiš da ih treba izbatinati. Jadna tvoja djeca kad im roditelj ne zna bil pošao ili krenuo.
@egypt_queen Koja glupost i sranje. Izvini ali tako je. Pa upravo ti koji su odrasli uz "pucanje po guzici" i bez stvarne brie i postaju delikventi i kasnije kriminalci itd. To sav normalan svijet zna samo mi palamudimo.
Kad stara digne obrvu, nema price 😂😂😂😂
Ja sam bijen kad sam odrastao, i neka sam. Doduse, to je bilo motkom ili necim slicnim a nikad da sam ubijen na mrtvo ime. I nisam izrasta u nasilnika. Zadnji put se potukao u osnovnoj skoli prije gotovo 20 godina. Dakle, ne pije vam vodu teorija da na takav nacin stvarate nasilnika.
Ono sto je moja mati radila je prava stvar. Odem u ekipu koja je uvijek bila starija od mene. Oni mi “uspu”. Razbiju mi glavu i sl. Mati nikad, ama bas nikad nije isla da se raspravlja tko i zasto mi je to uradio, ili da se ide raspravljati sa njihovim roditeljima. Ona mene istuce zasto sam uopce isao kod njih. To te natjera da sam razmisljas, i kasnije u zivotu, pa ni danas ne dopustam da drustvo odabere mene. Ja uvijek biram drustvo. Kako je to dobro odradila i hvala je na tome.
Ka'e kazni dijete "Nema cijeli dan vani dok ne nauci to" ono jadno uci i na kraju nista ne postigne od toga, sad "kazni dijete nema interneta cijeli dan" ono ce uciti pola sata i sve zapamtiti, pitaj ga sutra, nece znati sta je radio juce. Ti sto ces sutra djete odgajati nogom, bice samo kao taj roditelj a u zivotu postici nista nece, bar sto se mene tice, djecu ne treba kaznjavati jer nema razloga za time, ako ono nesta ne zna, boze moj, naucit ce, znat ce, niko se nije naucen rodio.
JA članka u PM, zbrda-zdola, ništa niščim i ajd zdrao. Još jedna kvota za dnevnu rubriku "lifestyle" ispunjena. Do sutra.
sve je do kvalitete degeneka.
U Njemackoj kada dijete napravi zijan otac mu kaze" dodji ovamo da porazgovaramo" ,u Bosni kaze "dodji ovamo da ti je..m mater " hahaha
Batinanje djece proizvodi naciju kao što su Bosanci. Vječni robovi nekome.
apsolutno sam protiv batina.........ima drugih mjera kaznjavanja......nikada svoju djecu nisam istukla, ni digla ruku na njih..........smuci mi se kada vidim kada roditelj dijete istuce, ponizava ga time i nista nece postici osim da se dijete boji, pa kada se kasnije pusti sa lanca vise mu nista ne mozes.......
Moze mu policija, druga mafija i sl ;)
@Crnchuga treba ga odgojiti da ne dodje do situacije da ima posla sa mafijom ili policijom .........a to mozes samo savjetima i pricom...............
Meni je bilo dovoljno samo da me pogledaju, i znam sta mi je ciniti😂
ha ja ,pusti ga da radi sta hoce
Prut i po ledjima
otac me u životu nije udario, a mati me mlatila reketom redovno, ipak sam se oca više bojao XD
čvrsta ruka, zatvori i batina, BATINA !!!