Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će inspekcija kod Omera da vidi plaća li pdv
respect...
Kazandžija je covjek sto renta kazan i po turu rakije uzima 10 KM. Ha ja..
Više lići na rockera nego na kazandziju
Vidi omče starog rokera
Bravo za Omara, sve to sjajno izgleda a posebno mi se dopada sto imas stila. Jeste da malo licis na Jana Berana iz mladjih dana ali to ti je samo kompliment vise ;-)
Nije, nego zbog razvitka tehnologije i pojeftinjenja.
ma nece omladina danas da se bavi poslom, jer ih liboracku, ko ce rintati a ako bude morao onda bjeze u njemacku ... nikad veci papanluk nije bio, i nikad gora omladina ali i stariji, sve nesto rezignirano, kriv svako svakome a niko od sebe da krene ... Svaka cast ovom liku jer usavrsava zanat i usvaja nove tehnike ... bit je u tradiciji, prodaja mora biti po prihvatljivim cijenama ne samo za strance nego i za domace..
Kad se sjetim kako je ovoga nindzu nalupo Sucro njegov komsija iz Cebedzija, mahala se ibretila :)
Omar Krasniqi
Ovaj ne zna u koju bi felu. Feslije, derviše, bajkere, janičare, vitezove ...
Crni Omare ko ti izbrisa i slovo iz prezimena. Jel se to stidis porijekla. Ti se stidis svog porijekla a ja kao ponosni Albanac Sarajlija se stidim tvog stida
Omar Krasniqi Bosnjak cuvar bosnjacke tradicije ahahahahahahahahqhahqhqhhahahahahahah
Dobar, dobar
Omare mladi vidjeli da se pd politikeljepsei lakse zivi nego od kazandziluka gdje treba fosta vremena i truda a malo para.
Naravno, jer se najstarijim zanatom smatraju vulgarnije stvari. Bravo gospodine ❤
Roker Kazandžija