Do 5. februara
96

Kalea namještaj po mjeri: Sedmica zimske akcije

Za potpunu toplinu u hladnim zimskim danima za naše vjerne kupce pripremili smo veliki zimski popust na KALEA namještaj po mjeri kojeg odlikuje savršen spoj dizajna, kvaliteta i cijene.

Fantastična ušteda od 30 do 35 posto popusta na kompletan Kalea asortiman uključujući i najnoviju kolekciju, jeste sjajna prilika za kupovinu i kreativno uređenje doma.

Kalea kao lider u proizvodnji dizajniranog namještaja po mjeri i opremanju enterijera ima neodoljivu zimsku čaroliju sniženja u sedam maloprodajnih salona namještaja, i to u: Sarajevu, Mostaru, Bihaću, Banjoj Luci, Bijeljini, Jelahu i Vitezu.

Vaš dom zaslužuje autentičnost odabirom modernih komada namještaja koje možete potpuno personalizirati željenim dimenzijama i izborom štofa i dekora.

Kalea je domaći brend koji je zastupljen na domaćem i ino tržištu, a prateći potrebe kupaca i trendove budućnosti uspješno razvija najnoviju platformu 3D online projektovanja i platformu online projektovanja na daljinu, za izuzetno efikasnu i brzu relizaciju svih ideja kupaca za uređenje doma.

Kompletno opremanje privatnih i javnih enterijera namještajem po mjeri, bilo da se radi o kuhinji, spavaćoj sobi, dnevnom boravaku, predsoblju, dječijoj sobi, trpezariji ili apartmanu, vikendici, salonu, hotelu, kancelariji realizujte sa stručnim projektantima Kalea tima.

Kalea saloni su uređeni po svjetskim standardima da vjernim kupcima ponude potpuni komfor i vizuelni ambijent modela namještaja u prostoru što im znatno olakšava izbor.

Srdačna dobrodošlica vrijednog i ljubaznog Kalea osoblja čeka vas u svih sedam maloprodajnih salona čije adrese i direktne kontakt informacije, te kompletnu Kalea ponudu možete pronaći na www.kalea.ba.

Za sve upite na raspolaganju vam je naša tehnička služba na direktni broj telefona 033 402 444 ili e-mail adresu [email protected], te putem direktne komunikacije preko KALEA društvenih mreža Facebook i Instagram.