Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... tako sam ja pravio dijetu od 2 sedmice ... i izgubio chitavih 14 dana ....
A visak koze je pretpostavljam operacija rijesila. Ne nestaju posljedice pretilosti tek tako s gubljenjem tezine. Price za malu djecu
Mislim da je neka vrsta hemije uključena u nestanak visećeg sala.
Vala ona moze momka svog pretuch ko kokos =)
Po meni pretjerano, super je sto je smrsala svaka joj cast, ali opet je pretjerala i s tetovazama i s misicima, meni ni malo zenstveno.
ja preferiram whiskey dijetu izgubim 3 dana u sedmici
Sve to crv na kraju pojede
bombshell
Ove nase pudernjace se trebaju ugledati na nju.
Da nije tetovaza bila bi avion.
sleeves on women..... pass
zar je moguce da iz ovake rugobe od sala postane ovakva picka, ako zanemsrimo silikone. tetovaze ok, al kad bude 55+ god sta ce onda biti od onih tetovaza.
mislim da je malo pretjerala, trebala je barem malo mesa ostaviti, i manje misica, ovo mi nekako ne izgleda zenstveno
Ako drzis striktno 6-7 puta dnevno mabji obrok, treniras plus jeki vitamin, mijeral i preparat onda je ovo sasvim normalno. Znam curu koja uzgleda ko roberto carlos i u faci i misicava :) nego kako vidis na lajkovima nekom se svidja nekom ne. Da smo svi isti kakav bi bio dosadan svijet.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Aj lijepo da više ne liči na bure, ali što li se išara toliko? I da, baloni u grudima prosto odudaraju od ostatka tijela. Uz manje kila prirodno idu i manje grudi.. Sve u svemu borila se sa jednim stereotipom, a upala u drugi..
Misicavo i istetovirano zensko.. No!
i odma tetovki na sb nabacala ,libo je tuki,ko čuna sad izgleda,jos i gore sa tetovkama ^^
Opet iz krajnosti u krajnost...No sve u svemu svaka čast za trud i mnogo odricanja ovo je dokaz da glupe izjave od "poremecaja,psih,problema,bla,bla" moze se sve