Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Nakon provedenih eksperimenata kojima su utvrđivane reakcije na različite emocije ocijenjeno je kako su ispitanici na skali od 1 do deset imali prosjek veći od 6 kada je riječ o društvenim vezama, dok je kod neutralnih pitanja taj prosjek bio oko 3..." Ko, šta? Koga, čega? S kim, s čim?
Moze zagrijati, isto kao sklekovi sto zagriju a drugacije bogami cete crknuti od zime ako se na osjecaje oslonite :D
dakle, sada je i naucno dokazano da neki zenicani imaju jak osjecaj toplote.
poslat cu vam ja clanak kako bukva grije pa objavite :)
- Koliko imaš godina? - Žena se nikad ne pita za godine. - Dobro onda, koliko imaš kila? - 33 godine punim u martu!!!
Meni će na svadbi svirati grupa „You Tube“, nema pjesme koju frajeri ne znaju!
MATEMATIKA: Ucis u skoli: 2+2=4 Za domaci imas: 2+2-3=1 Na testu: Lete dvije ovce, jedna zuta, druga desno. Koliko kosta kilogram asfalta ako jez ima 6 godina ?
Noć vještica...neko zvoni na vratima... Muž otvara i viče ženi: - Draga, nekakva vještica je pred vratima... Žena odgovara: - "Ma, daj joj nekih slatkiša i otjeraj je !" Muž posluša i od tada .. ..od tada tašta s njim više ne razgovara..
Moze moze... Moja zena i ja "nahajcamo" vatru i sjedemo pored peci sto bi se reklo prava ROMANTIKA
ne volim ove vijesti u kojima nema nacionalne i vjerske pripadnosti. koga zanimaju istraživanja, nas zanima koga ima više u bosni.
Otkrili ste da je cijev suplja sa obje strane, bravo.