Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
blue hustler
Samo udri po pubgu i pornhubu
dosadi i desanka ukinite odluku o zabrani kretanja, bar da mogu ujutro
7. Ucite programiranje
isto kao i prije pandemije kontakt im je bio preko compa i telefona...proslo je vrijeme druzenja i izlazaka
Lako je rec zavuci se u krevet s omiljenom knjigom baki moj, a kad ti profa posalje knjigu u pdfu od 500 stranica i 25 prezentacija koje moras sam sebi objasnit taman se na glavu nasadio, aj se tad zavuci u krevet i to citaj. Bjezite se i vi i vasa "normalna" anksioznost.
Sta cemo mi koji nismo tinejĐeri? Brate, ja sam skoro pukao... Ima li kakva psihijatrica da hoda po kucama...
Mnogo teže nego tinejdžerima je ljudima koji su dobili otkaz imaju ušteđevine za prehraniti porodicu 15 dana. Takvima 14 puta jači virus od Korone neće nanijetu štetu kakvu će mu nanijeti sikiracija i stres zbog egzistencijalne borbe. Tinejdžeri će imati stres jer moraju da drndaju telefon u kući umjesto da ga drndaju u kafiću, igralištu ... Mada da je prave pedagogije i zdravog razuma mladi čovjek bi mogao vidjeti koliko je materijalno tričavo i lakogubljivo.
procitajte koju knjigu !!!!!
@Automatic3.............ahahahah nisam nasla propisnu kantu za to :) :) pa tako hodam sa svojim sijedim jos uvijek okolo :(
@mirrorcic Ja ionako moram pipat ljude, jer mi je to posao. Diro sam prije 14 dana i danas i opet cu veceras nekad dirati ljude.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)