Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako cu imati godisnji kad nemam posao
Ne jede pitu onaj ko ima već ko je naučio.
i onaj kome žena zna napraviti to je danas rijetko ja ako ne nađem onu koja zna saviti sjecani burek, nema ni svadbe
Kako ko. Ja pitu stavljam ispred janjetine iskreno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
kakvo more kakvi bakraci?daj Boze napuniti kadu a da vodu ne zavrnu:-)
kraljica mensura zaje.bala commija....glavna/i si....dugo ce se o tebi pricati.pozz kraljice:-
samo mi je to more u glavi, nikako kako cu za godisnji nesto uraditi oko kuce, popraviti, proci mojim starim ulicama, posjetiti nekog kog odavno nisam vidio... ne meni je samo lezanje na pijesku na 30+ najbitnije, koga interesuje moj foto na facebook kako kopam nesto?
Himzi i meni se i ove godine ide na more!
Jebote citajuci komentare reko bi covjek da nema zaposlene osobe u drzavi. Dajte ba odvadite malo, hvatate plusice na socijalnu spiku, nigdje veze. Cim sam procitala naslov clanka znala sam kakvi ce bit komentari. Prvaci svijeta u pretjerivanju.
ma sto mi to nespavas ljubi ferkan?
;)
??
?
??
Kada radim, jedva cekam odmor. Kad sam na odmoru, zbog brige i stresa oko djece, jedva cekam na posao P.S. Najbolje se odmorim ona dva ili tri dana kada dodjem kuci s odmora, prije posla..
vi ste na teskim drogaama il uzivate zaje bavajuci narod, hahahaha
Niti cu na godisnji, niti na more, tako da se nemam potrebe truditi oko prezivljavanja zbog toga. Zalosno, ali istinito, hvala politickoj strukturi na tome.
ti si kriv samo ti bilo bi lijepo da živimo u Njemačkoj, ali nismo živimo u Bosni, pa se prilagodi Bosni 88 godište je li? Završio fakultet, je li? Ne bi ti sad krampu je li? Nije to tvoj nivo? Oči moje lijepe.....zato ti fino svoje svilene ručice nosi u kladaru pa vidi ima li šta da se zaokruži
Ne mislim ništa oči moje, već znam jer sam to prošao. A da se u gradu tako teško zapošljava ne bi bježali iz sela u grad već obrnuto. Jbt ko u gradu Sarajevu ne radi, treba ga ubiti.
Jao gluposti, ljudi postaju nevjerovatno lijeni i bez discipline.
Jos 3 dana i necu na more :)
A sto ne napisete carobnu formulu "kako otici na more"!