Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Procitao sam pazljivo sve komentare i veoma sam zabrinut koliko citaoci imaju potrebu da pravdaju talibane i traze izgovore za njih. Svega aima ali najmanje osude. Sve dok ih budemo pravdali... oni ce moci da postoje cak i u nasem komsiluku.
@Gingivitis čuj "ogroman dio fin. sredstava IDIL-a i talibana od bh dijaspore"!? Bilo bi smiješno kad nebi ovoliko glupo bilo! Dalje tvrdis da veliki dio dijaspore se idilu priključuje i naveo dvije balavice koje nisu ni svjesne u šta su se upustile. Propaganda ti je na niskom nivou,potrudi se malo bolje jer dječjim pričama poput ove tvoje,vjeruju samo oni slični tebi!
Da Talibani nisu imali dovoljnu vecinu/uporiste u narodu, brzo bi oni letili s vlasti.Isti princip je i sa BiH, da ovi/oni nemaju uporiste u narodu, vraga bi bili na vlasti. Nisu krivi Talibani vec oni koji su ih podrzavali , a to su...
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/pogledajte-kako-je-afganistan-izgledao-prije-sovjetske-invazije/130211020#6 Pa kako vas vise nije stid, tesko vasim citacima :( Neki dan je bilo prije invazije amerike, pa prije sovjetskog saveza, pa sad prije talibana....Majmuni, zna li iko napisati clanak.
pardon citaocima :p
Ovako je Afganistan izgledao prije dolaska Rusa. Vidite da su slike iz 70tih. Talibani su nastali kao posljedica tih desetak godina rata.
Kod nas nema Talibana, pa siromašnije živimo. Koja je razlika.?
Civilizaciju stvaranu hiljadama godina talibanski kozoyebi uništiliza manje od 5 godina ...!!!
zato su ameri sredili talibane i uspostavili blagostanje koje traje i dan danas....
Civilizaciju stvaranu hiljadama godina talibanski kozoyebi uništiliza manje od 5 godina ...!!!
Americka posla. Dovedi zlo na vlast pa je skidaj tkz demokratijom.
Postavite slike kako su se Bošnje oblačili pre dolaska Tita, nek osete miris fesa, dimija, nindži i loja.
treba postaviti i slike kako su se tvoji oblacili takodje prije tita, ili bolje reci ne oblacili
Pa s obzirom da ste od Bošnjaka naučili šta je to kupatilo, a prije toga u istoj sobi spavali sa svojim svinjama, ti bi odlično mogao prenijeti svoja iskustva kako je to živjeti u loju i fekalijama.
Trka za bogojavljenski krst (FOTO) Veliki hrišćanski praznik Bogojavljenje obeležava se danas, kada je širom Srbije organizovano tradicionalno plivanje za bogojavljenski krst. http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2016&mm=01&dd=19&nav_id=1086955
Ovo nisu slike od "pre Talibana", nego su slike od pre kontrarevolucije. Nisu žene pod mudžahedinima šetale ulicama u minićima.
krasna zemlja kao i BOSNA prije devedesetih!
Divide et impera!
pa sve isto,samo bilo vise golotinje,e jest to i neki plus haha joj...
tako je i BiH izgledala dok nije jedan čiko otišao da pita može li BIH ući u organizaciju islamskih zemalja