Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eno amra udara vrecu kod koloseuma
Za mlade ljude, dvadesetogodisnjake iz BiH, vrlo bi vazno bilo posjetiti Berlin, Pariz, Rim, London, Lisabon, Madrid, Istambul ... Zasto? U sve ove gradove u odredjenim istorijskim razdobljima slijevalo se bogatstvo dobrog dijela tadasnjeg svijeta. - Dok je covjek mlad vazno je razumjeti gdje je nase mjesto u na ovom dunjaluku, biti realan i boriti se za to svoje mjesto na ovom dunjaluku.
A vidiš i ja mlad ali me veliki gradovi i metropole ne interesiraju ni sekundi. Više bih volio otići i obilaziti svjetske ljepote nego biti okružen vrevom auta, milionima Japanaca i Kineza sa fotoaparatima i glupim ljudima koji sve hoće da zabilježe sa pametnim telefonima.
@Kurton12, preporucujem ti da od Treskavice krenes redom. Malo ce ti biti jedan zivot za sve vrhove ex YU. Jel' posteno?
mnogo lijep grad
Trazim Totti-a ....
Ko je bio velik ostat ce velik, ko je bio sirotinja ostat ce sirotinja
gdje gdje gdjee da vidim slike
Opet brkate jedninu i množinu?
..extra fotografije!! :D kakvi klixtoris retardi!! hahahah
dze su fotografije?