Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od svih nepotrebnih članaka ovaj je definitivno najnepotrebniji.
Influenser. Sta je to? Utjecajna osoba? Influence - utjecaj. Po cemu su oni utjecajni? Uslikaj se par selfija, dobiju par followera i pokupili svu pamet svijeta? Nehljebi obicni od kojih covjecanstvo, drustvo, drzava i zajednica nemaju koristi. Po cemu je Hana influenserka? Jel to doktorirala medicinu, biologiju, masinstvo, poljoprivredu, pa iza sebe ima naucne radove na institutu da zna nesto?
Za Hanu sam i cuo za ovo dvoje nikada. Namjesti se u neku pozu, izbaci noge, izbaci dupe, napupci usne i ona je nesto influenserka, nesto ima pamet da dijeli. Kako koronavirus na njih djeluje? Koga boli briga. Problem su mediji sto nehljebima daju prostor. Narod ne zeli pametne, obrazovane, strucne ljude da kazu nego hvataju se nekih ubleha, sa nekim followerima i hashtagovima da im pametuju u zivotu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Influenceri, haha.
Da mi je znat kakav se trebaš rodit da ti ovakvi ljudi influenseri budu u životu 😄
veca mi je muka od njih nego od korone.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Erna je psihički bolesna osoba. Ženska ima problema sama sa sobom koliko hoćeš.
jel ovo onaj pe der s materom sto se snima na zor kezi. je bo ti ma mi ma mu svoju jesi mi mrzak. ha udjem na onaj youtube iskoci ko djuro iz pastete
Jako mi je bitno kako je to uticalo na njih... Izvinjavam se "influenseri"
Trenutno ovi influenseri , youtuberi su mi bitni kao gace u pornicima.
Koga jos ovi zanimaju..stvarno ste nule.
InfluenSERI u BiH...???HAHAHAHAHAHAHA...
O Allahu uzviseni molim te ugasi ovaj klix
Sve smecari
Ovaj članak je potreban kao i treća sisa :)
Ne kontam čemu ovo.
Jadni oni na koje imaju utjecaja ovi infufice i inpedercina
Nehljebari, ne influenseri!
Eto sad je i struka... Odo zapalit diplomu
Zbog ovakvih je i napao nas korona virus.
Lezihljebovići i profuknjače..