Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal koja poza da im poveca pamet?
Gori ovi s klixa,tužit ih zbog explicitnih fotografija...
Kad se 'selfi' da bog da joj otpala sisa na pločice kupatila, il' kad se 'selfi' on da bog da mu ga zabio fransoa iz neviđenog :D
Vrlo edukativno i dubokoumno, savršeno štivo za mlade u razvoju :P! 'ben li vam i selfi i neumorno naslikavanje u pm! Imate li šta pametnije ponuditi mladima, izuzev savjeta kako sebi na vrat navući nekog mesara ubicu ili silovatelja?!?!?
lako je kad je riječ o malom višku, ispraviš se i odmah si mršaviji, tako da tu neke prevare velike i ne može biti, a.li što se tiče face tu itekako veliku ulogu igra fotogeničnost.
Svi bi da imaju dobro tijelo ali da ne rade nista, i onda kad odu u teretanu za mjesec-dva odustanu, pa se na kraju slikaju po hiljadu puta dok im ne padne "savršen" selfie"
Žalim vas, 'selfi' bagro.
"lična trenerica" :-)
Toooo, careeee! Ne daj Boze da se nauci nesto sto ti moze koristit u zivotu ili poboljsati inteligenciju ili jednostavno, povecati bazu znanja radi znanja samog...jok, pici po selifeima i usesima i theiesima....ignorance is bliss.
... gag, vjezbal' se selfi? ... ;))))))
... kupis njene fazone ;) ... nije ti to potrebno, ti si umno kvalitetna. (jok ja dzentlmen, iako ti je frendica ubjedena da jesam)
to se i ja cesto pitam ovih dana...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije da sam citao clanak samo sam slike pregledao, ali ovoj djevojci na zadnjoj slici je puno bolje kad pusti kosu, po mom ukusu je onda ;)
U mene komšija Selfudin kralj u ovim selfijima :D
Od kakve je koristi selfie kada znamo kako izgledaju uzivo. Bozeeee
Baš to. Kad tad će se morati pojaviti na spoju (bez filtera). Isto kao push-up grudnjaci.
Joj kad curica od 11 godina dođe na fb,stavi selfie i u opis stavi: But first let me take a selfie :((((
Sto ce tebi curice od 11 godina na fejsu? :D
njemu je 13 :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mene nebih mogli ni pikaso niti mikelandjelo uljepsati
Uh bolje da te Picasso ne uljepsava xD Da ne bi ovako izgledao: http://www.wikiart.org/en/pablo-picasso/untitled-1937-8
JAOOOO BOZEEE ! ! !
I u čemu je poenta?? koga lažu ..sebe ili druge...šta se postiže kad ustvari ne izgledaš tako ? fakat ne kontam....
Ma slikaj se ili ovako ili onako kad si krampa uzivo nema ti pomoci