lifestyle
7

Kako da imate savršeno tijelo na selfijima

Klix.ba
Zaboravite na izgladnjivanje i mučenje u teretani. Ove žene pokazuju kako možete dobiti savršen selfie, odnosno kako da transformišete vaše tijelo u dvije sekunde da izgleda savršeno.

"Pogledajte rezultate. Sve što trebate jeste da rastresete kosu, stavite ruku na kuk i promijenite stav. Težak rad se isplati!", napisala je Crystal Dixon, korisnica Instagrama koja je eksperimentisala s tehnikama fotografisanja.

Australska lična trenerica Melanie Ventura postavila je dramatičnu "transformaciju" na svom Instagram računu prošle godine gdje je prikazala veliki broj pokušaja. Pokazala je kako zahvaljujući pozi, kosi, tenu i osmijehu možete imati fit tijelo na fotografijama.

"Stala je tako da izgleda više, ramena je povukla prema nazada, uvukla stomak, malo se udaljila od ogledala, izbacila kuk i stavila ruku na njega. Također, uradila je ekstenzije i koristila kremu za teniranje kože.

"Filteri mogu učinit sve prekrasnim. Fitness industrija može učiniti da svinja izgleda seksipilnije od Beyonce. Svrha ovoga što radim je pokazati vam da ne trebate vjerovati u sve što vidite i na Instagramu i drugim društvenim mrežama", kazala je Ventura.