Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji bosanac im dolazi sa traktorom na more kad su našli onu gumu ?
mladi hitlerjugendi!
Ono sto je bitno-Hrv i slo lani 6,5 mlrd eura razmjena!Investicije hrv u slo i obratno-3 mlrd eura!Milijun slovenaca ljetuje u hr!Na vanjskim trzistima cesto zajedno nastupamo.Place se polako dizu a lani je hrvatska imala najveci rast BDP a u eu-4 %!
Suradnja Hrvatske i BiH glede smeća izgleda ovako, BiH baca u smeće u Neretvu kao i Neumu u more. Smeće dolazi u Hrvatsku gdje ga komunalci i građani skupljaju. Teški primitivizam,danas se kupam,počela sezona, kad u moru limenke od popijenog sarajevskog piva. Nema prljavijih gostiju od bosanca.
@VinkoMer pa to su sve shqutori iz herc. koji ni ghuzicu ne peru od fekalija nego samo razmazu papirom do pola ledja,a rugaju se bosnjama sto se peru o fekalija i ti imas nesto reci fuj peksini !
Kad se male ruke slože , halo bola novinar , nije ti ovo vlak u snijegu a ti Slavko Štimac , na drugoj slici ručerde u čovjeka kao u Žike Živca , kao pekarske lopate. Mahne rukom , promahu napravi.
Lijepo...
TAKO JE.I MI BOSANCI BI SA SRBIMA AL S NJIMA NE MOŽE SE DOGOVRIT!STOKA!