Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas ovako izgledaju bolnice koje su u funkciji................
i to one malo bolje ;)
Ova ustanova na slici je kuća gdje se liječe pacijenti sa Klix-a kao što su: Franzk2, Psihopata, Dr. Eugen Kvanternik, Realnost007, Chedo, Sasa.Puskin, Grad na Drini, BiH Prvaak, Princ Eugen Savojski, Kraguji, Sizif55, kao i par SDP-ovih poltrona kao što su Mirko.Ros, Maja.Arapovic77, Tehnology, Brzi84, Boljševik99, Zlatni.Sin, Enna, Banderia.Rossa itd.... Sve pacijenti, dok ih pregledava durmitorski psihijatar Dragan Dabić, a obljubljuje Kačavenda i Mate iz Australije.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Podsjeća na proces privatizacije u BiH.
na jednoj od slika nakav stol levitira, pravi horor
najjezivija mi je ova zubarska stolica
nemam ih nikako hu hu
Ludaci pobjegli i smjestili se u parlament.
Fotograf je svoj put po "ludnicama" počeo 2008. godine....ahahahahah kako smiješan rečenični sklop ahahah
Meni izgleda jedino da je na biciklu vrijeme stalo, ko novo na zadnjoj slici
ovo normalnog izludi !
Al'zadna slika sa crvenim bajs-om je extra,mogu mislit'na sta su se furali; Ferrari 458 spider il' Ferrari 250 GT California bas me zaintegriralo koja od tih 2 ljepotana?
Na kraju uspjeli da umaknu i zavladaju Wall Street-om
Idealno za testove nad turbofolkerima.
Mislim da se "duševna bolnica" ne može zvati domom.. Dom bi trebao biti mjesto radosti, mjesto zajedništva, mjesto uspomena, ... mjesto koje jednostavno nema drugog naziva nego - dom.