Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znači ili 1h vježbe ili 50h hodanja svaki dan
Nidje veze, hahaha xD
50 sati hodanja svaka 24 sata. : - )
ko ce hodati svaki dan 50 sati-bolje vjezbati 1 sat ili prcati 2 sata
Koliko po tvojoj racunici dan ima sati ? :))))
hmm 50 sati hodanja ... Sto Dzeko ne izgleda ovako ? http://www.hdwallpapersinn.com/wp-content/uploads/2013/03/JayCutler-MD-ad-467JJ-664308.jpg
Znaci da sam se nahodao jucer...
Mislila sam da pješačenje sagorjeva više kalorija, ali sam se iznenadila jednom prilikom kad tramvaji nisu radili, pa sam odlučila pješačit oko 5 kilometara, i kontam haj bar ću sagorjet onu čokoladu što sam danas pojela na poslu :D Međutim, na moje iznenađenje, na tu relaciju sam izgubila trećinu čokolade, iliti oko 180 kalorija :/ Al' šta da se radi, bar je lijepo šetati :)
Idem u teretanu ali jedno te isto jesti svaki dan necu !
Pitanja: 1. Gdje je obavljeno istrazivanje 2. Posebno vazno, na kolikom uzorku 3. Gdje je istrazivanje publicirano (naucni casopis) Ovako mu ovo dodje kao Avazov Sveznadar
zato su svi u teretani tako fit, nigdje stomaka ni podvaljka hhh
SEXAJTE SE , PROČISTITE SE
Ublehe čiste. Jeste vježbanje i znojenje ništa ne može zamjeniti akli ovo je smiješno. Pa zna se ko su najizdržljiviji ljudi na svijetu. Legionari. A šta je njihova opsesija. Marširanje što duže to bolje. Otapa se salo zateže se poprečnoprugasta muskulatura i mišiči postaju vretenasti što znači teže se umaraju i postiže se bolja kondicija.
Svaki dan hodanja 50 sati i to je to heheheh
Najbolje su reklame sa "masom" testiranih tehnika,sprava i eksperata. Za sat vremena jedan iza drugog ponavljaju :zaboravite sve do sada ,ovo je naj:)))
Dnevno se sexam 2 sata.Hocul morati hodati ili ici u teretanu ?
Edo genije si :D
hahah ma nigdje veze ;)
P90X ili ti Power 90 Extreme, beton!