Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Pametnija djeca u životu zarađuju više od onih koji se rađaju bogati" Poznata je cinjenica da djeca koja se rode u bogatoj porodici imaju jako tezak zivot... Neki pocnu raditi vec sa 40 godina, a neki nikad :D
Bolje je biti pametan i bogat nego pametan i siromasan? To je zakljucak istrazivaca?:)))))))))))
Nije ni cudo sto sve propada s ovakvim istrazivacima
ZDRAVICA NARODU SRPSKOM Narode, neka ti zdravica ova Bude umesto blagoslova Što god radio deca ti se rađala I kada pevao i kada snevao I kada mukama odolevao Deca ti se rađala I kada ratio i kada patio I kada pamtio pa vratio Deca ti se rađala Nije bogat ko ima volova Već kćeri i sinova Nije silan ko ima pušaka Već kolevki Nek ljubav nadjača Nek ne bude plača Osim dečijeg I kada učio i kad se mučio I kada svetu tajnu dokučio Deca ti se rađala Silni nek se svađaju Slabi pogađaju A tebi nek se rađaju I kada ljubio I kad ogrubio I kada glavu s ramena gubio Deca ti se rađala A daće bog da rodi zob I uzri klas pa da bude I za konje i za nas I kada sveca slavio I kada školu pravio I kad se u čudu čudom bavio Deca ti se rađala Narode srpski! AMIN!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
najbolje bit' bogat i zdrav. jer ako si bolestan, dzaba ti sto si siromasan!!! :))
Glupani raspravljaju o intelegenciji, a siromašni o bogatstvu
O kako je lepo biti glup... istina ziva!
...naj bolje je biti, bogat i zdrav, jer ako si siromašan, džaba što si bolestan...
Izvini na ovome,ali jednostavno mi reze oci:) Najbolje se pise sastavljeno ;)
Ima izreka "Dobro je biti pametan, a pametnije je biti dobar" e sad, ako si pametan i dobar, trebalo bi da si i bogat . Ovo je neka logika koja nikad nigdje nije zaživjela.
Kaze on meni: "Ti si pametan covjek. Kako to da nisi bogat?" Odgovorim mu:"Ti si bogat covjek. Kako to da nisi pametan?"
Pamet se ne može kupiti, pa vjerujem da znate kakav bi bio moj odgovor...
Naslov ovoga teksta je glup. Trbao bi da glasi "je li bolje biti pametan ili glup".
nemoj tako . u bosni ljudi sa 22 godine direktori firmi dizu tvornice -.- koja glupost...
Zdravlje i Pamet su najvece bogastvo u zivotu
jel ovo bob rock radio istrazivanje? izgleda da je najbolje biti glup i novinar
SUPLJA ZA KOKUZE....... Bolje je biti pametan, j..bo.. bogastvo REALNOST.... Bogastvo..lijeci/rijesava probleme sa: bolovima u ledjima, holesterolom, oboljenijima srca, nasljednim bolestima, ljubavi, prijateljima, ratovima, krizom, recesijom, sex-om....
A šta ako je neko inteligentan, ali nemotivisan i nema ni malo takmičarskog duha :/
bolje sto godina biti bogat nego jedan dan siromasan :)
bogati pametnjaković