Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve su ovo gluposti ? Ljudi jedu iz kontejnera.Revolucija hitno !
Svaki bosanac i hercegovac na dan smišlja barem 5 način kako da zaradi za sutra. Jede kruh kao da jede čokoladu. WC papir troši samo koliko treba. U auto naspe goriva toliko da može otići do kuće i opet na benzisku drugi dan itd... a vi nama pišete o nekoj jahti sa F1 stazom od skoro milijardu EUR... jeste vi normalni? Onako pitam, nemam ništa protiv vas...
heh, veca jahta od Monaca=)
Ja bi je kupio al da mi liči na banoviće,a ne na usrani monako,umjesto formule,da piči golf 2,i da ima roštilj da mogu odma 8 janjadi da okrenem ko u gojka. I jedan otvoren prozor da melisi stalno kisne gloova!
preseravanje!
ocito je odakle ste ovo uzeli da ne navodim, no na jahti je staza za karting pa ste to mogli napisati.
P.R.E.S.E.R.A.V.A.NJ.E
Biće skoro propast svijeta, neka bude, nije šteta...
Dokle? Dok im dozvolite.... eto dokle!
ovako si nesto u yugi moze priustiti i napraviti samo dodik, super jahta sa panoramom laktasa i jednom okukom autoputa Banja Luka - Gradiška
e ovo je BROD, a ne onaj gumeni ćamćić što objaviste neki dan
Zar ovako jeftino?? Trebali su napisat broj sigurno bi neki bosanac kupio ionako smo prebogati
Hljeb vam se ogadio,dokle vise..
@Snobovi \"najjadnije je što gosti neće mira imati jer će im iznad sobe tutnjati motori do ludila, vlasnik će s noge na nogu u more letiti...\" Halo pa ne mislite valjda da ce stvarno voziti F1 po ovoj inprovizovanoj stazi od 152 metra?!?!?! Ovo je samo replika u malom koja treba duh monaka da prenese na okean. Mozda ce stajati neki bolid iz prošle sezone čisto kao ukras. Ako stvarno prima 16 gostiju kolika li ce tek cena da bude tog krstarenja... 500 000€ za sedam dana krstarenja bez doručka?
http://www.pcguru.com.ba/
Dajte nasoj VLADI da vam uradi studiju izvodljivosti i da potrose 1 milijardu dolara, a ne urade nista! E to je majstorluk!
16 gostiju i 70 clanova posade..da se neko nije malo prebrojao?