Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radiš li mala? Radim. O´š da ti sredim trudničko?
jest ali u americi, ali kod nas, realno, licno znam ove neke travare koji to svaku vece duvaju, vozaju se golfom 2 iz kojeg dimi , paidu negdje zabaceno da ga zapale , nikad curu u zivotu nisu vidili,a kamoli sta drugo, i sad kao oni ga redovno pristave
To vjerovatno da se pod uticajem droge pamet preseli iz glave u jajca pa pocnu jajca razmisljati umjesto pameti
Što se mora, može se😂😂😂
ma trava je jedino dobra za pleyke,ekseri su dobri za dobre koke ili trilogija ,after parti
90 posto komentara što pročitah su od onih koji konzumiraju marihuanu. Dobro bi to bilo statistički obraditi...Ono klix najviše čitaju drogeraši haha
možda nemaju redovniji seks, ali bolji sigurno...
Ja probao jednom napusit se pa karat. To uopste nije bilo karanje.
Pa ja, napuse se pa se klebecu
Najgori su konzumenti šljivovice, oni glavom probijaju zvučni zid!
Pa normalno kad mu je ravno sve do mora...i onda umisli da guzi do mu morski talasi zapljuskuju jajca..u ritmu Dajte adresu nekog ko kvalitetno mota..
Onda moj drug Jasa ga ne vadi...
normalno jer kad se napuše, ne pitaju hoš neš, nego hebu
Glupost
Indica vs Sativa
@november ...izgleda da mi klix ne dozvoljava da odgovorim na tvoj komentar na Šantiću, pa da znaš, da ne bude da ne mašem, usput, ništa bolje od jednog dana u dimu purpule haze-a.
@Intuition samo nemoj pretjerati :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)