Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivota mi, gore su one "trebe" sto se tagaju po hitnoj, pa kad odu na infuziju obavezno pada slika i u opisu feeling bolesno, a kad pogledas komentare ide redom "Bebo izdrzi" "Bebo volim te" "Ne daj se"... onda neko pita Sta je bilo a ona u komentar odgovara inboooooox. Kako bi te lemo cim stignem pleme ti.
Dobro kažeš! 😂😂😂
dobar komemtar hahahahahhaahaahah
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ja išo u teretanu 3 godine, niko mi nije vjerovo jer nisam imo slike koja dokazuje to :D
@pesimist ma ja to samo da odrzavam liniju i da sam fizicki aktivan, nikakvo bildanje :D
@Jimmy McNulty: A dildanje? :D
Mene najviše nerviraju oni koji idu u teretanu i onda to nametaju svima i mrze debele ljude isto kao i premršave. Vježbam i ja, pazim što jedem, ali neću nikad nikoga vrijeđati na temelju izgleda niti pametovati što bi trebao, svatko neka živi kako želi!
Ja idem u teretanu svaki dan. Uskoro pocinje sezona bazena i zelim da svi vide da sam ATLETA, zelim da IZDOMINIRAM. A sad idem da sebi napravim sendvic sa šuMkom, moji misici trebaju energiju za san.
Da izdominiraš? U čemu bolan?
Ja idem u teretanu svaki dan. Uskoro pocinje sezona bazena i zelim da svi vide da sam ATLETA, zelim da IZDOMINIRAM. A sad idem da sebi napravim sendvic sa šuMkom, moji misici trebaju energiju za san.
Nema potrebe za bilo kakvim istrazivanjima, svako ko ima imalo mozga zna da su prekomjerni selfiji odraz nestabilne licnosti, tj. ljudi kojima je potrebna paznja koju ne dobijaju u stvarnom svijetu.
Dobra riba na slici ali nema tu ženke u pravom smislu te riječi .
Gori su oni momci i djevojke od 15 do 21 sto se slikaju, kao natežu ruke tj bicepse a nidje veze kao opasni hahaha
Jedan dan govorite kako selfie iz teretane pomaze ka cilju, a drugi dan kako neko ima psiholoski problem??? Daj ba
Pa to ti je klix jarane :-D
Da su pshiloloski iafrustrirane kokoske ,to znamo..al i da nam bude fiziolosku potrebu dok na kaucu pivu hladnu mirimo je isto tacno..hvala him
pa zar treba istraživanje za ovo.
hvala na info ali meni nije trebala studija iz Londona da bih to znala. svako ko objavljuje sta jede gdje putuje te nokte i telefone i sl. pati. to su pacenici kojima trebaju lajkovi da bi u tome uzivali. Ko god misli drugacije laze sam sebe jer, zasto onda ne uslikaju grah sa kiselim mlijekom? zasto ne uslikaju kucu i selo kad odu kod nane i dede? zasto se retusiraju istanjuju i brisu celulit...? normalno da su poremeceni!
Kolektivna ego manija...
Bolest i to je to. Ako vec ides u teretanu idi zbog sebe a ne zbog drugih jbt ,boli nekog ona stvar jesi ti bio u teretani i sta si tamo radio.
osobe koje se bave ovakvim istraživanjima isto imaju problema
a ne zna ni jedna rucak napravit a kamoli sta drugo, u velikoj vecini slucajeva, teske kuje
Selfi mi je vazda bio bezze isto ko da nemas zivota i prijatelja da te neko slika pa sam se slikas.